NYHET! Vi lanserer gnistfanger og bålpannesett med stativoppheng!

 

Nå lanserer vi to produktnyheter som vil gjøre hyggen rundt bålpannen komplett. 

Nemlig en minimalistisk gnistfanger og markedets mest robuste opphengte bålpanne. 

 

Nyt varmen uten gnistsprut 

Med gnistfangeren skaper du et sikrere miljø ved å unngå gnistsprut på omgivelsene rundt. Gnistfangeren er enkel å ta av og på, og om du vil kan du kjøpe dette avtagbare håndtaket som ikke blir varmt slik at du trygt og enkelt kan flytte gnistfangeren uten å brenne deg. 

 

- Gnistfangeren sørger for at du beholder den rentbrennende funksjonen ved at det ikke blir røykavgivelse når flammene passerer fangeren, sier Ole Martin Molvær Godø, daglig leder i Frost Produkter. Vi tilbyr gnistfanger til alle våre bålpannemodeller. (link til produktene)

 

Vi lanserer markedets mest robuste opphengte bålpanne - FrostSuspend

Vi lanserer også markedets eneste rustfrie og rentbrennende bålpanne med tilhørende stativ. Stativet er lakkert i varmebestandig sort lakk for å sikre at den ikke ruster eller mister fargen. Du kan enkelt henge bålpannen i kjettingen og velge ønsket høyde. I toppen finner du en krok for oppheng av kaffekjele eller kasserolle dersom du ønsker å kokkelere. Kanskje ønsker du å frakte den med deg på tur? 

 

- Stativet består av tre deler slik du enkelt kan legge det sammen og ta det med deg hvor enn du skal, sier Ole Martin. (link til produktet)

 

NB: Både gnistfanger og grillrist passer til de opphengte bålpannemodellene.

 

Laget for å vare
I vår produksjon står kvalitet i høysetet, og vi leverer produkter av høy kvalitet som er ment for å vare. Med rustfrie materialer unngår du at bålpannen ruster etter et år på terrassen. En bålpanne fra Frost vil gi deg mye glede i lang tid. Noe som er gunstig for deg som kunde og for miljøet. 

stativ

Vi leverer til hele landet 

Visste du at vi produserer alle våre bålpanner på Sunnmøre og leverer fra Nordkapp i nord til Lindesnes i sør? Vi vil sørge for at du får ønsket produkt så snart som mulig, så dersom du bestiller før kl. 12, pakker vi og sender deg bålpannen i løpet av neste arbeidsdag." 

*Gjelder kun utvalgte modeller, og ikke om man bestiller med gravering. 

 

gnistfanger